Sautéed Mushrooms

I don’t remember when I started to love mushrooms, probably because I was very young when I first tried them, that means many years ago.

Easy to prepare, tasty, juicy and good aroma are the key words for this recipe. Do you believe me? Of course you do, don’t you?

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Ingredients


  • 300 g fresh mushrooms
  • 1 sliced onion
  • 1/2 lemon ( juice and zest)
  • 4 sprigs herbs (thyme and rosemary)
  • 1 teaspoon black mustard seeds
  • Salt and olive oil to taste

1- Sauté the onion and the black mustard seeds over a medium heat in olive oil for 2 minutes.

2- Add the mushrooms and cook them until lightly browned (for about 6 to 8 minutes).

3- When done, season them with lemon juice, lemon zest, herbs and salt to taste.

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Cogumelos Refogados

Eu não lembro quando comecei a gostar de cogumelos, provavelmente porque era eu muito jovem quando os provei pelas primeira vez, o que significa que já faz muito tempo.

Fácil de prepara, saboroso, suculento e bom odor são as palavras chaves para esta receita Você acredita em mim? Claro que você acredita, não é mesmo?

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Ingredientes


  • 300 g de cogumelos frescos
  • 1 cebola picadinha
  • 1/2 limão (suco e as raspas)
  • 4 raminhos de ervas (tomilho e alecrim)
  • 1 colher de chá de sementes de mostarda preta
  • Sal e azeite a gosto

1- Refogue a cebola e as sementes de mostarda pretas em azeite durante 2 minutos, em fogo médio;

2- Adicione os cogumelos e cozinhe-os até que doure (por cerca de 6 a 8 minutos);

3- Quando feito, tempere-os com suco de limão, as raspas de limão, as ervas e o sal a gosto.

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2 Comments Add yours

    1. Iwanttobeacook says:

      Thank you! It is 🙂

      Like

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