And here I am again trying to maintain my diet with a healthy dessert. I really need to confess that desserts are my Achilles’ heel but I am determined to avoid feeling guilt after eating sweets every day.
Are you ready for a new recipe? Homemade Watermelon Ice Cream. Let’s prepare it!!
Ingredients
- 4 cups watermelon
- 4 tablespoons honey
- 1 /2 cup Yogurt
- 2 tablespoons fresh lemon juice
- 1 tablespoon vodka (optional)
1 – Freeze the watermelon for at least 4 hours. It’s important that it becomes really frozen.
2 – Blend all ingredients above in a food processor just long enough to make a smooth creamy ice cream (4 minutes maximum).
I suggest eating it immediately. You can also freeze it for up 1 month but the texture will not be as soft as when freshly prepared.
Sorvete de Melancia
E aqui estou eu, tentando manter a minha dieta com uma sobremesa saudável. Eu realmente preciso confessar que as sobremesas são o meu calcanhar de Aquiles, mas estou determinada a evitar a sensação de culpa após comer doces todos os dias.
Você está pronto para uma nova receita? Sorvete de Melancia caseiro. Vamos prepará-lo !!
Ingredientes
- 4 xícaras de melancia
- 4 colheres de sopa de mel
- 1/2 xícara de iogurte
- 2 colheres de sopa de suco de limão, fresco
- 1 colher de sopa de vodka (opcional)
1 – Congelar a melancia por pelo menos 4 horas. É importante que esteja realmente congelada.
2 – Em um processador de alimentos processe todos os ingredientes acima, apenas o tempo suficiente para fazer um bom sorvete cremoso (4 minutos no máximo).
Sugiro comê-lo imediatamente. Você também pode congelá-lo por até 1 mês, mas a textura não será tão suave e fresca como quando preparado.
Very fresh a light looking. Beautiful!. Thanks for sharing. margaret
LikeLiked by 1 person
Thank you Margaret!!!! My pleasure 💚💚💚
LikeLike